Toimistokoira Nikan blogi

Ensimmäisenä työpäivänäni osallistuin asiantuntijana kokoukseen, jossa pohdittiin, millaisia tuotteita Kuonolaan tulisi myyntiin. Siinä sitten mietin, että mikä on minulle tärkeää. En oikein koko aikaa jaksanut keskittyä, koska mieleni vaelsi jo illan metsälenkissä. Ja siitäpä minä sitten tulinkin siihen tulokseen, että me koirat pidämme luonnosta. Ja koska haluamme, että se ihana luonto säilyy ympärillämme pitkään, päätin ehdottaa, että Kuonolan tuotteiden tulisi olla ympäristöystävällisiä ja vastuullisesti tuotettuja. Ja niin siinä sitten kävikin. Lähes koko Kuonolan valikoima koostuu sellaisista.

Huomasin, että lähes kaikkea mitä minä tarvitsen, on saatavilla jo vastuullisesti tuotettuna. Esimerkiksi oikein hyviä ruokia saa kokonaan täällä Suomessa valmistettuna, sellaisia ovat esimerkiksi Dagsmarkin nappulat ja Tessun herkkupalat. Jos tarvitsen pesua, voin pestä itseni kotimaisilla Kamun shampoilla ja hoitoaineilla. Ja sitten ihoni ja tassujeni hoitoon on Natural Dog Companyn voiteet, jotka ovat kaikki kasvipohjaisia ja ekologisia. Ja sitten sellainen Muffin&Berry’s valmistaa ihania pukuja ja minulle sopivia kuljetuslaukkuja, ja niitä kuulkaas ompelevat käsin eläkeläiset. Minusta ne eläkeläiset ovat ihania. Ja tiesittekö, että Kuonolassa myytävät koirien kupit tulevat suomalaisilta keraamikoilta? Ai niin, ja minusta paras juttu oli, kun hankittiin meille Rogylta ihan koirille tarkoitettua maapähkinävoita! Se on minun uusi suosikkiherkkuni! No mutta tässä oli muutama esimerkki. Olen kyllä aika ylpeä tästä saavutuksesta.

Muuten tästä Kuonolasta haluaisin kertoa sen verran, että siellä on tosi kivat tilat, joihin voi mennä päivähoitoon silloin, jos omat ihmiset ovat vähän kiireisiä. Se on vähän kuin kotona olisi, paitsi että siellä on kavereita ja kaikkea kivaa tekemistä. Ja koirien pedit on siellä tosi kivoja, olen muuten itse valinnut ja koekäyttänyt ne kaikki. Mielestäni se on ollut yksi tärkeimmistä tehtävistäni tässä Kuonolan urallani. Ja sitten se SPA-puoli on myös kiva. Siellä on mukavia ihmisiä, jotka hoitavat kaikkien koirien turkit kuntoon. Minusta on hirmu hyvä, että koirista huolehditaan nykyään niin hyvin.

Minä olen kyllä ollut ihan kaikessa mukana. Olen myös henkilökohtaisesti haastatellut kaikki meidän työntekijät ja tiedän että he kaikki ovat tosi mukavia ihmisiä, jotka pitävät koirista.

Minä olen myös aina välissä Kuonolassa paikalla katsomassa, että kaikki on niin kuin pitääkin. Tähän loppuun haluaisin sitten vain sanoa, että toivotan kaikki ihmiset ja koirat tervetulleeksi Kuonolaan, nähdään Lauttasaaressa!