MIKSI KUONOLA?

1. Hygienia

Pidämme erityistä huolta tilojemme hygieniasta, sillä haluamme Kuonolassa minimoida koirien mahdolliset tartuntataudit ja niiden leviämisen. Olemme valinneet hoitolaamme helposti puhtaana pidettäviä materiaaleja, joita puhdistetaan useamman kerran päivässä.

2. Turvallisuus

Leikkihuoneiden lattiat ovat joustavaa tiivistettyä kumimattoa, joka on helppo pitää puhtaana ja on koiralle turvallinen. Matto pehmentää paini- ja juoksuleikkien aikana niveliin kohdistuvia tärähdyksiä ja estää liukastumisia.

3. Useampi leikkihuone

Useampi leikkihuone mahdollistaa koirien jaottelun niiden luonteen, iän ja kokonsa puolesta sopiviin laumoihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme arvioi jokaisen koiran yksilöllisesti ja valitsee sopivat leikkikaverit mm. koiran leikkityylin perusteella. Koiralle on myös mahdollista järjestää tarvittaessa omaa aikaa. Varsinkin pienet pennut tarvitsevat päivän aikana myös lepoa.

4. Ammattitaitoinen henkilökunta

Spa- ja päivähoidon henkilökunta ovat kaikki koulutettuja ja kokeneita eläintenhoitajia tai trimmaajia. Hoidamme rakasta perheenjäsentäsi aivan kuin omiammekin.

5. palvelut saman katon alla

Löydät saman katon alta koirallesi turvallisen ja virikkeitä tarjoavan hoitopaikan sekä laadukkaat turkinhoidon palvelut kynsienleikkauksista trimmauksiin. Päivähoidossa olevilla Kuonola- Clubin asiakkailla on lisäksi omat edullisemmat hinnat kaikkiin spa-palveluihin!

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.