TIIMI

Kuonolassa koiraasi palvelee alan parhaat asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus koirien hoidosta, eri rotujen trimmauksesta ja tyyleistä. Hoitolassamme on myös käytössä alan laadukkaimmat työvälineet. Asiantuntijamme ovat omistautuneita työlleen ja rakastavat koiria. Tämän koira-asiakkaamme kyllä myös huomaavat. Kuonolassa koira-asiakkaat määräävät tekemisen tahdin.

Ylpeänä voimme myös esitellä uuden ajan hoitolamme. Meillä on tilavat, puhtaat ja modernit tilat, joissa työntekijöidemme on mukava ja ergonomisesti hyvä työskennellä. Olemme varmoja, että tämä vaikuttaa myös koira-asiakkaisiimme positiivisesti. Suunnitellessamme tilaa mietimme tarkkaan, minkälaiseen paikkaan haluaisimme viedä oman koiran ja sellaisen paikan voimme nyt tarjota myös sinun koirallesi.

Kuonola ei ole pelkkä trimmaamo – se on paljon enemmän. Kuonola on paikka, jonne voit tuoda rakkaan perheenjäsenesi viihtymään päiväksi perusarjen keskellä. Meillä huolehdimme perheenjäsenesi kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ulkoilutuksesta. Kuonolassa koirasi voi kotoilla hyvässä ja luotettavassa seurassa. Kuonola on ihanien, karvaisten ystäviemme keidas.

Liity kuonolan sisäpiiriin

Liity postituslistallemme ja voit saada sähköpostiisi esimerkiksi mielenkiintoisia ja hyödyllisiä blogikirjoituksia, uutisia, tarjouksia sekä koiranhoitovinkkejä. Tervetuloa sisäpiiriimme!