Pesupalvelut

Säännöllinen koiran turkin pesu on tärkeää, kun halutaan pitää mahdollisimman hyvä huoli koiran ihon ja turkin kunnosta. Etenkin pitkäkarvaisilla koirilla säännöllinen pesu on erityisen tärkeää. Likainen karva haurastuu ja takkuuntuu herkästi. Pesupalvelumme avulla varmistat koirasi puhtauden ja hyvinvoinnin yksilöllisillä pesuilla.

varaa aika pesuun

Jos sinua askarruttaa se, että kuinka usein koiran turkki pitää pestä, voit lukea blogikirjoituksemme tästä »

SPA-pesupaketti

SPA-hoitoon kuuluu turkin huolellinen pesu ja kuivaus, kampaus, korvien puhdistus ja kynsien leikkaus. Pesun teemme luonnonmukaisilla tuotteilla, jotka jättävät jälkeensä kauniin, kiiltävän lopputuloksen. Halutessasi hoito viimeistellään suihkeella, joka jättää turkkiin hyvän tuoksun.

Voit valita pesupalvelun lyhytturkkisille tai pitkäturkkisille. Lyhytturkkisia ovat koirat, joiden turkki on alle 5 cm pitkä (esim. Jackrusselinterrieri). Pitkäturkkisia ovat koirat, joiden turkki on yli 5 cm pitkä (esim. Havanna).

Voit valita pesupakettiin hintaan sisältyvänä lisäpalveluna:

  • Kasvojen alueen siistimisen,
  • Tassujen siistimisen tai
  • Hygieniatrimmin (pepun ja nivusalueen siistiminen)

Hinta: Alkaen 64 € (tarkat hinnat löytyvät ajanvarausjärjestelmästä)

Pohjavillan poisto

Pohjavillan poisto on karvanlähtöajan pelastus!

Pohjavillan poisto tehdään kolmessa vaiheessa:

  1. Koira pestään huolellisesti
  2. Kuivataan erikoiskuivaimella, joka nostaa irtoavan pohjavillan irti koiran iholta
  3. Turkki harjataan huolellisesti läpi.

Kuivauksen aikana kuivaustilamme muistuttaa lumimyrskyn silmää – niin tehokkaasti karvaa irtoaa! Toimenpide on täysin kivuton koiralle, suurin osa koirista silminnähden nauttii kun ilmavirta käy iholla ja kutiseva villa irtoaa.

Pohjavillan poisto on yksi suosituimpia toimenpiteitämme. Se tuo todellisen avun arkeen silloin, kun koiralla on kaksikerroksinen turkki, josta irtoaa runsaasti karvaa. Asiakkaamme ovat kertoneet, että koti on irtokarvasta vapaa jopa kuusi viikkoa pesun jälkeen. Pohjavillan poistoon kuuluu myös korvien puhdistus ja kynsien leikkaus.

Hinta: Alkaen 69 € (tarkat hinnat löytyvät ajanvarausjärjestelmästä)

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata koirallesi yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.