KOIRAPÄIVÄKOTI LAUTTASAARESSA

Päivähoitopalvelussa huomioimme jokaisen koiran yksilöllisesti. Kuonolassa koirallasi on mahdollisuus leikkiä, sosiaalistua, ulkoilla, nauttia koirakavereiden ja hoitajien seurasta, sekä levähtää ja ruokailla Kuonolan ihanassa kotipesässä. Toimintamme tarkoituksena on parantaa koirasi elämänlaatua sinun ollessasi vaikkapa töissä tai muuten kiireinen.

Päivähoitoon ovat tervetulleita rokotetut ja terveet koirat, jotka tulevat lähtökohtaisesti muiden koirien kanssa toimeen. Hoitolamme on rakennettu niin, että voimme sijoittaa koirat turvallisesti kokonsa ja luonteensa puolesta yhteisiin porukoihin, mutta tarvittaessa jokainen saa myös oman yksityisen kotipesän, mihin muut koirat eivät pääse. Kotipesässä voi vaikkapa levähtää, ruokailla tai seurata ikkunasta muiden koirakavereiden touhuja.

UUTUUS! Kuonola Club – jäsenyys!

TUTUSTU LISÄÄ

Päivähoitopalvelua voidaan käyttää myös trimmauksen yhteydessä. Tällöin voit tuoda koiran heti aamulla päivähoitoon ja päivän aikana kokeneet trimmaajamme loihtivat koirasi turkin upeaksi.

Hoitopäivän aikana eläintenhoitajamme huolehtivat lemmikkisi hyvinvoinnista. Päivän aikana hoitokoirat ulkoilutetaan, niiden kanssa leikitään ja pelataan aktivointipelejä ja ne saavat viettää ihanan päivän muiden koirakavereiden kanssa. Hoitokoirasi päivää voit myös seurata videoin ja kuvin meidän instagramista!

varaa päivähoitopalvelu

Ensimmäistä kertaa päivähoitoon?

Päivähoidon voi varata joko puhelimitse tai netin kautta. Ensimmäisellä kerralla riittää, että varaat koiraa tuodessa noin 10 minuuttia ylimääräistä aikaa, jolloin käymme yhdessä omistajan kanssa koiran perustiedot ja tarpeet läpi. Koiralle ei tarvitse ottaa mitään mukaan. Päivähoito on avoinna 7:30-18 ja koiran voi tuoda ja hakea omien aikataulujen mukaan aukioloaikojemme puitteissa. Hoitopäivän hinta on 40€. Päiväkotilainen on hyvä käyttää tarpeillaan ennen hoitoon tuloa. Muistathan, että koiran ulkoilutus Kuonolan parkkialueella ei kuitenkaan ole suotavaa. Tien toisella puolella on nurmialuetta, jossa koiran voi huoletta ulkoiluttaa.

Säännöllinen tarve päivähoidolle?

Mikäli hoitotarve on säännöllistä, kannattaa hankkia jokin seuraavista:

  • 10-kortti 360 € = Kortti on voimassa 6kk
  • Kuonola Club – jäsenyys 349€/kk = Kuukausikortilla koiran voi tuoda hoitoon joka arkipäivä. Lue lisää
  • Kuukausikortti yksittäistä hoitokuukautta varten 530€/kk

Hoitoon vain muutamaksi tunniksi?
Voit tuoda koirasi esimerkiksi shoppailureissun, päiväretken tai palaverin ajaksi meille leikkimään! Puolipäivähoito 25€ = alle 4h

Päivähoito SPA-palvelun yhteydessä?

Drop In 12€ = päivähoito SPA-palvelun alk. 40€ yhteydessä

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata koirallesi yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.