KOIRAN PÄIVÄKOTI JA Päivähoitopalvelut

Päivähoitopalvelussa huomioimme jokaisen koiran yksilöllisesti. Kuonolassa koirasi on mahdollisuus leikkiä, ulkoilla, oppia uusia taitoja, nauttia koirakavereiden ja hoitajien seurasta, ihmetellä luontoa ja sen ilmiöitä sekä levähtää Kuonolan ihanassa kotipesässä. Toimintamme tarkoituksena on parantaa koirasi elämänlaatua sinun ollessasi töissä tai muuten estyneenä hoitamaan koiraa.

SPA-hoitolamme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella luonnon välittömässä läheisyydessä. Hoitolan takana sijaitsee myös koirapuisto.

Kuonolan koirien päiväkoti ja päivähoitopalvelu mahdollistaa hyvinvoinnin ja huolettomuuden koko koiraperheen arkeen.

varaa päivähoitopalvelu

Koirahoitola Kuonolassa temmeltää päivittäin pieni laumallinen hoidokkikoiria.  

Toimittajat kävivät tekemässä jutun Kuonolan koirapäiväkodista. Katso video!

Täältä voit lukea lisää

Kuonolan päivähoito

Päivähoitopalvelu antaa sinulle mahdollisuuden tuoda koirasi Kuonolaan hoitoon itsellesi sopivaksi ajaksi. Näin voit omistajana hoitaa päivän askareet ilman huolta koirasi hyvinvoinnista tai yksinäisyydestä. Kokopäivähoito eli koiran päiväkoti sisältää:

  • Huolenpitoa koko palvelun ajan.
  • Mielekästä aktivointia ammattitaitoisten koiranhoitajien vetämänä esimerkiksi leikkiä, temppukoulua, namin etsintä -harjoituksia tai muuta mukavaa yhdessä puuhailua.
  • Levähdyshetki Kuonolan viihtyisässä kotipesässä.
  • Ulkoilua lähiympäristössä.

Koirien päiväkoti ja päivähoitopalvelu on avoinna arkisin kello 07.30-18.00. Varaa aika palveluun ajanvarauksestamme tai ota meihin yhteyttä puhelimitse. Koiralla on päivähoitoon tullessa oltava Eviran suositusten mukaiset rokotukset voimassa.

Hinta: 39 €/päivä, 350€/10 kertaa (käytettävä 6 kk:n sisällä), 530€/kk, toinen koira jakaen saman kotipesän puoleen hintaan.  

Koiran päivähoito SPA-palvelulla (Drop-in -trimmauspalvelu)

Voit tuoda koirasi koko päiväksi Kuonolaan hoitoon ja virkistäytymään. Kullekin koiralle suunnitellaan oma yksilöllinen päiväohjelma. SPA-hoito + päivähoito -palvelu sisältää:

  • Valitsemasi SPA-hoito päivähoidon aikana.
  • Huolenpitoa koko palvelun ajan.
  • Mielekästä aktivointia ammattitaitoisten koiranhoitajien vetämänä esimerkiksi leikkiä, temppukoulua, namin etsintä -harjoituksia, tai muuta mukavaa yhdessä puuhailua.
  • Levähdyshetki Kuonolan viihtyisässä kotipesässä.
  • Ulkoilua lähiympäristössä.

Koiran päivähoito SPA-palvelulla on mahdollista arkisin kello 07.30-18.00 välisenä aikana. Varaa aika ajanvarauksestamme tai ota meihin yhteyttä puhelimitse. Koiralla on päivähoitoon tullessa oltava eviran suositusten mukaiset rokotukset voimassa.

Hinta: Päivähoito yli 40 euron SPA-palvelun yhteydessä 10 €

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata koirallesi yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.