KUONOLAN AVOIMET TYÖPAIKAT

Eläintenhoitaja, Kuonola

Asiakaskuntamme kasvaessa, haemme Helsingin Herttoniemessä ja Lauttasaaressa sijaitsevaan Kuonolaan uutta eläintenhoitajaa.

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, hyvässä porukassa, laadusta tinkimättä ja koira-asiakkaiden turvallisuus aina etusijalla. Asiakkaillemme annettu palvelulupaus haastaa työntekijöitämme joka päivä. Mikäli olet liikenteessä positiivisella asenteella ja haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua, olet etsimämme henkilö. Lisäksi edellytämme sinulta eläintenhoitoalan tutkintoa ja kokemusta.

Tarjoamme Sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen (työtuntien vaihdellessa 25–40 tuntiin viikossa), jossa kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja edut
  • Turvallisen työsuhteen ja vastuullisen työnantajan
  • Ihanat asiakkaat
  • Osaavan työyhteisön tuen ja työskentelyn mielekkäässä työympäristössä
  • Yksityisen työterveyshuollon palvelut

Toivottavasti kiinnostuit? Ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuonolan operatiivinen päällikkö Marianne Pennala puh: 044 980 0985. 

Voit tutustua meihin tarkemmin osoitteessa: https://www.kuonola.fi/

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään maanantaina 20.12.2021 osoitteeseen info@kuonola.fi.

Iloa ja Hyvinvointia Koirasi arkeen Kuonolassa!

Terveiset Kuonolan väeltä! Autamme koiranomistajia perusarjen keskellä. Haluamme tehdä koiraperheen elämästä mahdollisimman helppoa tarjoamalla asiakkaillemme laadukkaita ja helposti lähestyttäviä trimmaus- ja päivähoitopalveluita. Kuonola on avannut ovensa asiakkaille vuonna 2018 ja löydät meidät Helsingin Herttoniemestä ja Lauttasaaresta. Kuonolassa yhteinen tavoitteemme on tyytyväinen asiakas. Teemme asioita yhdessä, suhtaudumme työhömme positiivisesti ja arvostamme työyhteisöämme. Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme. 

Koulutamme sinusta trimmaajan

Haemme Helsingin Herttoniemessä ja Lauttasaaressa sijaitsevaan Kuonolaan hyviä tyyppejä, joista koulutamme trimmaajia. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta trimmaamisesta vaan me koulutamme sinusta oppisopimuksella ammattilaisen. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, hyvässä porukassa ja laadusta tinkimättä. Koira-asiakkaillemme annettu palvelulupaus haastaa työntekijöitämme joka työpäivä. Mikäli olet yhteistyökykyinen, ahkera ja sitoutumiskykyinen sekä liikenteessä positiivisella asenteella, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja edut kasvavassa koirien hyvinvointialan yrityksessä, osaavan työyhteisön tuen sekä työskentelyn mielekkäässä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Marianne Pennala puh: 044 980 0985. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@kuonola.fi

 Avoin työpaikkahakemus

Kuonolassa panostetaan työntekijöiden työviihtyvyyteen ja työhyvinvointiin. Haluamme tarjota työntekijöillemme työpaikan, jossa on mukava olla ja työtä, jossa on sopivasti haastetta, kasvun mahdollisuuksia ja vaihtelun varaa. Panostamalla työntekijöihimme, varmistamme samalla asiakkaidemme tyytyväisyyden ja yrityksemme menestymisen.
 
Jos haluat kuulua joukkoomme, lähetä avoin työpaikkahakemus osoitteeseen info@kuonola.fi. Hyville työntekijöille löytyy aina paikka joukostamme.