KOIRAHOITOLAMME AVOIMET TYÖPAIKAT

Koulutamme sinusta trimmaajan

Haemme Helsingin Herttoniemessä ja Lauttasaaressa sijaitsevaan Kuonolaan hyviä tyyppejä, joista koulutamme trimmaajia. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta trimmaamisesta vaan me koulutamme sinusta oppisopimuksella ammattilaisen. Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, hyvässä porukassa ja laadusta tinkimättä. Koira-asiakkaillemme annettu palvelulupaus haastaa työntekijöitämme joka työpäivä. Mikäli olet yhteistyökykyinen, ahkera ja sitoutumiskykyinen sekä liikenteessä positiivisella asenteella, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja edut kasvavassa koirien hyvinvointialan yrityksessä, osaavan työyhteisön tuen sekä työskentelyn mielekkäässä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Marianne Pennala puh: 044 980 0985. Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@kuonola.fi  Viimeinen hakupäivä 17.5.2021.

 Avoin työpaikkahakemus

Kuonolassa panostetaan työntekijöiden työviihtyvyyteen ja työhyvinvointiin. Haluamme tarjota työntekijöillemme työpaikan, jossa on mukava olla ja työtä, jossa on sopivasti haastetta, kasvun mahdollisuuksia ja vaihtelun varaa. Panostamalla työntekijöihimme, varmistamme samalla asiakkaidemme tyytyväisyyden ja yrityksemme menestymisen.
 
Jos haluat kuulua joukkoomme, lähetä avoin työpaikkahakemus osoitteeseen info@kuonola.fi. Hyville työntekijöille löytyy aina paikka joukostamme.