Kuonolan muut spa-palvelut koirallesi

Trimmauksen, kynsien leikkuun ja tassujen hoidon, pesupalveluiden sekä päivähoitopalvelujen lisäksi Kuonola tarjoaa koirallesi muita erityispalveluja. Niiden avulla tuet koirasi kokonaisvaltaista hyvinvointia, joka välittyy positiivisesti koko koiraperheen kotiin ja arkeen. Lue lisää alla olevista palveluista, löydä omasi ja varaa aika.

Mikäli haluamasi palvelu ei löydy valikosta, ota yhteyttä puh. 029 1700 810 ja varataan sinulle sopiva aika erityistarvettasi varten.

varaa muu SPA-palvelu
Erityisesti pennuille suunnattu tutustumiskäynti, jossa tärkeintä on totutella käsittelyyn, tutustua trimmauspöytään, trimmaajiin ja trimmaamon tuoksuihin.

Kuonolan pentupaketti

Olemme koonneet kattavan aloituspaketin trimmattavalle pennulle, jonka avulla mahdollistat pennullesi elämänmittaisen stressittömän ja mukavan kokemuksen trimmaamossa. Kuonolan Pentupaketti sisältää kolme (3) erilaista käyntiä trimmaamoon. Käynnit toteutetaan kahden viikon välein, jotta trimmaamosta ja trimmaamisesta tulisi pennulle tuttu asia. Pakettiin sisältyy myös erilaisia kotitehtäviä.

Koiran tottumisen kannalta turkinhoidon käsittelyt tulisi aloittaa noin 12 viikon iässä. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään kunnon kynsien leikkaus ja totutetaan pentu trimmaamon ääniin sekä käsittelyyn hoitopöydällä. Seuraavaksi aloitetaan muiden rutiinien harjoittelu, kuten kasvo-, tassu- ja hygieniatrimmaus pesun ja föönausharjoittelun ohella sekä tarvittaessa korvien nyppiminen. Oikeanlainen ja säännöllinen turkinhoito edesauttaa pentusi ihon terveyttä.

Pentupaketin jälkeen trimmauskäyntejä kannattaa jatkaa säännöllisesti, jolloin trimmauksesta tulee koiralle arkipäivää ja miellyttävä osa elämää. Paketin ostaja saa ensimmäisestä trimmauksesta alennusta -20% ja etu voimassa 4kk aloituspaketin ostopäivästä 

Hinta: 79 € (kolme käyntikertaa)

Korvien nyppiminen ja puhdistus- palvelussa koiran korvasta nypitään korvakäytävää tukkivat karvat ja samalla korva puhdistetaan huolellisesti.

Korvien nyppiminen ja puhdistus

Koiran korvasta nypitään korvakäytävää tukkivat karvat ja samalla korva puhdistetaan huolellisesti. Korvakäytävässä voi joillain koirilla kasvaa todella runsaasti karvaa. Karva estää ilman pääsyn korvaan ja voi pahimmillaan aiheuttaa koiralle kivuliaan tulehduksen. Korvat kannattaa tarkistaa ja puhdistaa säännöllisesti.

Koiran korva on usein herkkä ja karvojen nyppiminen korvakäytävästä saattaa vaatia totuttelua. Totuttelua tarvitaan erityisesti silloin, jos koiraa ei ole jo pennusta lähtien opetettu toimenpiteeseen. Mikäli korvakäytävässä on runsaasti karvaa eikä koira ole tottunut karvan nyppimiseen, nyppimistä ei välttämättä pystytä tekemään kokonaan yhdellä käyntikerralla.

Hinta: 29 € 

Kuonolan tutustumiskäynti

Tutustumiskäynti on tarkoitettu erityisesti niille pennuille ja aikuisille koirille, jotka eivät ole syystä tai toisesta ostaneet Kuonolan Pentupaketti – palvelua. Tutustumiskäynnillä totutellaan käsittelyyn, tutustutaan trimmauspöytään, trimmaajiin ja trimmaamon tuoksuihin. Tutustumisesta on suuri hyöty pennun ja myös aikuisen koiran elämässä; trimmaustilanne ei enää ole niin uusi ja pelottava.

Tutustumisen jälkeen trimmauskäyntejä kannattaa jatkaa säännöllisesti, jolloin trimmauksesta tulee koiralle arkipäivää ja miellyttävä osa elämää. Voit tulla koiran kanssa joko pelkästään käsittelyharjoituksiin ja neuvontakäynnille, tai valita samaan yhteyteen jonkin SPA-palveluista. Palvelu sopii hyvin myös vanhemmille koirille, joille trimmaajalla käynti on uusi kokemus.

Hinta: 16 € 

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata koirallesi yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.