Tulossa ensimmäistä kertaa kuonolaan?

Kiitos, kun olet tarjonnut koirallesi mahdollisuuden hemmotteluhoitoon Kuonola SPAssa! Kerromme muutaman tärkeän kohdan, ennen kuin tapaamme trimmaamossa:

1. Trimmaukseen tottumaton koira

Onko kyseessä koiran ensimmäinen turkinhoito ammattilaisen kanssa? Pennun, aran tai kokemattoman aikuisen koiran kohdalla suosittelemme aina valitsemaan lisäajan käsittelylle, jotta toimenpiteet saadaan tehtyä kiireettä. Etenemme aina koiran ehdoilla, koiran mukavuus ja turvallisuus edellä. Joskus tämä voi tarkoittaa, ettei kaikkia toimenpiteitä voida yhdellä käynnillä suorittaa. Lempeä ja helppoasteinen lähestymistapa turkinhoidon maailmaan, on Kuonolan kolmen käynnin Pentupaketti, joka sopii myös aikuiselle koiralle

2. Takkuinen turkki

Onko koirasi turkki päässyt takkuuntumaan? Ei hätää! Kuonolan ammattilaiset ovat sinun ja koiraystäväsi apuna kaikissa turkinhoitoon liittyvissä haasteissa. Jos huomaat koiran turkissa takkuja, suosittelemme varaamaan lisäpalveluksi takkuisen turkin lisän.

Huomioithan, että takkuisen turkin lisä ei kuitenkaan tarkoita aina takkujen avausta, vaan usein koiran hyvinvoinnin kannalta parhain ratkaisu on turkin ajelu takkutilanteen mukaan. Takkuisen turkin ajelu (Katso lisää) on vaativaa ja hidasta, jonka vuoksi lisäaika on välttämätön.

3. Turkin pituus

Lyhytkin turkki vaatii säännöllistä hoitoa, mutta pidempi turkki tarvitsee kampaamista monta kertaa viikossa säilyäkseen kauniina myös trimmauksen jälkeen. Mitä pidempi turkki, sen useammin sitä olisi hyvä käydä hoitamassa ammattilaisella. Ammattilaisemme osaavat kertoa yksilölliset turkinhoidon ohjeet sinulle ja koirallesi, sekä suositella sopivaa trimmausväliä. Suurimmalle osalle koirista sopiva trimmausväli on kuusi viikkoa.

Olethan rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme oikean palvelun valinnassa!

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.