Kuonolan päivähoidosta helpotusta koiraperheen arkeen

Miltä kuulostaisi hoitopaikka koiralle, jossa jokainen koira otetaan huomioon omana ihanana yksilönään, päivän ohjelmaa suunnitellaan kuonolalaisten ja omistajan kanssa, koiralle taataan ammattilaiset ohjattuihin aktiviteetteihin, sekä mahdollisuus lepoon, rapsutteluun ja läheisyyteen koko työpäiväsi ajan?

Me Kuonolassa tarjoamme koirallesi kodinomaisen, lämminhenkisen ja viihtyisän hoitopaikan niille hetkille ja päiville, kun sinun on oltava muualla. Enää koirasi ei tarvitse odottaa sinua yksin kotona

Varaamalla etukäteen varmistat hoitopaikan koirallesi

Modernissa hoitolassamme on rajoitettu määrä hoitopaikkoja. Mikäli hoitopaikan haluaa varmistaa, kannattaa se varata etukäteen. Kun siis arkisia menoja ilmenee kalenteriin, on Kuonolasta helppo varata myös koiralle hoitopaikka niille päiville, kun ne muutoin olisivat pitkään yksin kotona.

Me haluamme tarjota paitsi hemmottelua koiralle, myös helppoutta omistajille. Tämän takia meillä on myös mahdollisuus siihen, että voit jättää koirasi trimmauksen jälkeen meille loppupäiväksi hoitoon. Näin sinä vältät turhaa edestakaisin kulkemista kodin, Kuonolan ja esimerkiksi työpaikan välillä ja säästät paitsi aikaa, niin myös hermoja. Sen lisäksi koirasi saa koko päivän hoitoa, hemmottelua ja rapsuttelua, leikkimisestä ja muusta viihtymisestä puhumattakaan!

Kuonolan ammattilaiset takaavat koirallesi mukavan hoitopäivän

Kuonolan koulutetut koiranhoitajat takaavat koirasi viihtyvyyden hoitopäivän aikana. Kuonolan päiväohjelma näkyy aina seinällä, josta sinun on helppo nähdä mitä kulloinkin olemme puuhaamassa. Päiviin mahtuu lenkkeilyä, sekä leikkimistä niin sisällä kuin ulkonakin. Sijaitsemme Lauttasaaren upeissa ja vehreissä maisemissa, joten ulkoilulle on puitteet kohdallaan! Mikäli sinulla on erityisiä toiveita aktiviteettien suhteen, voit aina kertoa ne meille tuodessasi koiraa hoitoon.

Sisältä löytyy leikkialue, jossa koirat voivat leikkiä koirien leikkitiloihin tarkoitettujen välineiden ja varusteiden kanssa. Kaikki meiltä löytyvät välineet ovat 100% turvallisia koirallesi. Leikkialueella on mahdollisuus esimerkiksi erilaisiin aktivointileikkeihin- ja peleihin. Aktivointi voi olla liikunnallista tai enemmän aivonystyröitä vaivaavaa, kuten vaikkapa naminetsintää!  

Koirankin täytyy pystyä kuitenkin välillä vetäytymään hiljaisuuteen kesken päivän, ja tästä syystä meillä onkin Kuonolassa koirien kotipesät ja erikseen varattu lepohetki. Pehmoiset, viihtyisät ja kodinomaiset pesät ovat koirille luonnollisesti avoinna koko päivän ajan. Sinne voi mennä kaikessa rauhassa seurailemaan myös sivummalta päivän tapahtumia – koko ajan Kuonolan ammattihoitajien silmien alla ja hellässä huomassa. Koirat ovat yhteisissä tiloissa vuorollaan ja valvotusti, jotta kaikille voidaan taata rauhallinen, mukava ja helppo leikki- tai lepohetki.

Koira ja eroahdistus, mahdoton yhdistelmä hoitoa ajatellen? Ei suinkaan! Meille voit tuoda koirasi myös tutustumaan hoitoon. Koiran eroahdistus helpottaa yleensä silloin, kun sen ei tarvitse olla koko päivää yksin. Koiran voi jättää alkuun vaikka vain kauppareissun ajaksi, mikäli se tuntuu parhaalta ratkaisulta. Useimmat koirat kuitenkin pärjäävät ilman pitkää tutustumisjaksoa hoitopaikkaan, sillä meillä koirat eivät suinkaan ole yksin, vaan jatkuvasti seurassa.

Paikka, johon omistajankin on mukava tulla ja helppo luottaa

Kuonola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulitpa autolla tai julkista liikennettä hyödyntäen. Hoitolan edestä löytyy parkkitilaa ja metrolla pääsee reilun puolen kilometrin  päähän etuoveltamme.

Hoitoaikamme on 7.30-18 arkisin ja sopimuksen mukaan olemme avoinna myös lauantaisin ja sunnuntaisin. Näin takaamme kiireettömän, stressittömän ja mukavimman mahdollisen kokemuksen niin sinulle kuin koirallesi. Tullessasi hoitolaan voit itsekin rentoutua hetken loungessamme. Haluamme tuoda saman kiireettömyyden mahdollisuuden niin koirille, kuin heidän omistajilleenkin.

Vaihdamme kanssasi aina kuulumiset, kun tulet hakemaan koiraasi hoidosta. Sinun ei tarvitse koskaan arvailla minkälainen päivä on ollut tai mitä on tehty. Voit luottaa kanssamme siihen, että hoidamme jokaista koiraa kuin omaa perheenjäsentämme – rakkaudella, lämmöllä ja vankalla ammattitaidolla.