Kuonolan asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa!

Maaliskuussa suoritettu asiakastyytyväisyyskysely antoi Kuonolalle hännän heilumisen arvoisia tuloksia! Lämpimät kiitokset kaikille teille asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneille. Ilman teiltä asiakkailtamme saamaamme elintärkeää palautetta, niin hyvässä kuin pahassa, emme voisi kehittää liiketoimintaamme oikeaan suuntaan.

Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä Kuonolan tarjoamiin trimmaus- ja päiväkotipalveluihin. Kyselyyn vastanneista 150 vastaajasta yli 90% suosittelisi Kuonolan palveluja muille korkeimmalla arvosanalla 10. Trimmaus- ja päivähoitopalvelujen ammattitaidosta ja laadusta Kuonola sai yli 90 prosentilta vastanneista arvosanaksi täyden kympin.

Erityisesti kiitosta saivat henkilökuntamme ammattitaito, ystävällisyys ja luotettavuus, ajanvarausjärjestelmämme toimivuus, Kuonolan tilat ja niiden siisteys sekä palvelujen helppo saavutettavuus.

Kuonolalle asiakkaat tulevat aina ensimmäisenä. Jokainen asiakas on meille pyhä ja pyrimme palvelemaan kaikki asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla ja vielä vähän yli. Seuraamme asiakastyytyväisyyttä tarkasti erilaisin mittarein ja puutumme epäkohtiin. Otamme tosissamme jokaisen asiakaspalautteen, jonka saamme. Vain asiakasta kuuntelemalla ja elämällä arkea asiakkaan kanssa voimme tarjota parasta mahdollista palvelua koiraperheille trimmaus- ja koirapäiväkotiliiketoiminnassa.

Toimintaamme ohjaa joka päivä asiakkaillemme annettu asiakaslupaus. Lupaamme asiakkaalle parantaa koirien ja omistajien elämänlaatua, uuden ajan modernin hoitolan, puhtaat ja viihtyisät tilat, luotettavia ja ammattitaitoisia trimmaus – ja päivähoitopalveluita sekä hoitolan sijainnin hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lupauksen lunastaminen vaatii meiltä konkreettisia toimenpiteitä. Ammattitaitoisen ja ammattitaidostaan ylpeän työyhteisön kanssa viemme asioita täsmällisesti eteenpäin.

Suurimmat kiitokset asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksesta kuuluvat Kuonolan upeille työntekijöille, jotka ovat täyttä timanttia! Kuonolan ammattilaiset tekevät työtä suurella sydämellä ja pyrkivät joka päivä tekemään koiraperheiden asiakaskokemuksesta ainutlaatuisen.

Kuonola on ”Koiraväen uusi Keidas”.  Jos et siis ole vielä asiakkaamme, käy tutustumassa palveluihimme www.kuonola.fi ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Ihanaa kesänodotusta ja terveyttä teidän koko koiraperheelle!

Ystävällisin terveisin

Toimitusjohtaja

Suvi Liukku