Tule Kuonolaan! Koulutamme sinusta trimmaajan

Haemme Kuonolaan hyviä tyyppejä, joista koulutamme trimmaajia. Kuonolan toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä Etelä-Haagassa, Herttoniemessä, Käpylässä, Lauttasaaressa, Töölössä ja Pakilassa sekä Vantaalla Koivuhaassa.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta trimmaamisesta. Me koulutamme sinusta Kuonolaan ammattilaisen. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen ja maksamme palkkaa heti opiskeluajan alusta alkaen.

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, hyvässä porukassa ja vastuullisesti, laadusta tinkimättä. Koira-asiakkaillemme annettu palvelulupaus haastaa työntekijöitämme joka työpäivä.

Mikäli olet liikenteessä positiivisella asenteella, teet töitä vastuullisesti, olet asiakaspalveluhenkinen ja ulospäinsuuntautunut sekä itseohjautuva ja sinulla on kyky työskennellä myös paineen alaisena, olet etsimämme henkilö.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot ja edut kasvavassa koirien hyvinvointialan ketjussa, osaavan työyhteisön tuen sekä työskentelyn mielekkäässä työympäristössä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen päällikkö Marianne Pennala puh: 044 980 0985. 

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus ja videotervehdys, jossa vastaat kysymykseen, “miksi minä olisin hyvä trimmaaja“ osoitteeseen info@kuonola.fi. Videon pituuden tulla olla noin 15 sekunttia ja HD tarkkuus.

Katso kaikki avoimet työpaikat >>