KUONOLAN PALVELUPISTEET

AVOINNA

SPA

MA-PE 9-20

LA sopimuksen mukaan

LAUTTASAAREN PÄIVÄHOITO

MA-PE 07.30-18

YHTEYSTIEDOT

Puhelinnumero 029 1700 810

Sähköposti asiakaspalvelu@kuonola.fi

VARAA-AIKA

Kuonolan turkinhoidon palvelupisteet Etelä-Haagassa, Herttoniemessä, Käpylässä, Lauttasaaressa, Pakilassa, Töölössä, Ullanlinnassa ja Vantaan Koivuhaassa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Etelä-Haagan palvelupisteen löydät Kauppalantien liikenneympyrän vierestä,  Herttoniemen palvelupisteen löydät Itäväylän varrelta ja metron läheisyydestä, Käpylän palvelupisteen löydät Pohjolanaukion raitiovaunupysäkin vierestä ja Käpylän juna-aseman läheisyydestä, Lauttasaaren palvelupisteen löydät Länsiväylän varrelta sekä metron läheisyydestä. Pakilan palvelupiste sijaitsee Pakilantien varrella, Töölö sijaitsee keskeisellä paikalla Töölössä Nordenskiöldinkadulla, Ullanlinna sijaitsee keskeisellä paikalla Tehtaankadulla ja Vantaan Koivuhaan palvelupiste helposti saavutettavasti Tikkurilantien ja Puutarhatien risteyksessä.

Lauttasaaressa, Pakilassa ja Vantaan Koivuhaassa Kuonolalla on asiakkaille omat autopaikat ja yleensä löydät helposti kadunvarrelta autopaikan myös Etelä-Haagassa, Herttoniemessä, Käpylässä, Töölössä ja Ullanlinnassa. Koirasi tuominen Kuonolaan on näin ollen vaivatonta.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Onko sinulla kysyttävää turkihoitopalveluistamme tai jäikö jokin muu askarruttamaan? Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla info@kuonola.fi ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian. Kiitos!