Trimmaajia tai trimmaajayrittäjiä

Asiakaskuntamme kasvaessa, haemme uusia trimmaajia tai trimmaajayrittäjiä Kuonolaan.     

Meillä tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, hyvässä porukassa ja laadusta tinkimättä. Asiakkaillemme annettu palvelulupaus haastaa työntekijöitämme joka päivä. Mikäli olet liikenteessä positiivisella asenteella ja haluat tarjota asiakkaille parasta mahdollista palvelua, olet etsimämme henkilö.

Osaat trimmata lähtökohtaisesti kaikkia rotuja, olet aidosti kiinnostunut alasta ja ammattitaitosi kehittämisestä, olet ylpeä osaamisestasi ja haluat työskennellä parhaiden ammattilaisten kanssa yhteistyössä toisianne tukien. Sinulla on vahva työmoraali ja sinulle on tärkeää hoitaa sovitut asiat kunnialla loppuun asti. Olet luotettava ja suhtaudut positiivisesti työntekoon ja haluat omalta osaltasi huolehtia siitä, että työyhteisössä on kaikilla hyvä olla.

Kuonolassa työt tehdään työajalla ja vapaa-aikana ei soitella kotiin. Kuonolassa voit itse valita, missä toimipisteessä työskentelet pääsääntöisesti. Onko se kenties Kuonolan toimipiste Etelä-Haagassa, Käpylässä, Töölössä, Herttoniemiessä, Lauttasaaressa vai Vantaan Koivuhaassa.

Tarjoamme Sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen
  • Kilpailukykyiset työsuhteen tai yrittäjäsopimuksen ehdot ja edut
  • Vastuullisen työnantajan
  • Työpaikan, jossa kiinnitetty erityistä huomiota työturvallisuuteen ja ergonomiaan
  • Alan uusimmat ja parhaat työvälineet sekä laitteet
  • Osaavan työyhteisön tuen ja työskentelyn mielekkäässä työympäristössä

Kiinnostuitko? Ota rohkesti yhteyttä ja kysy lisää!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kuonolan Operatiivinen päällikkö Marianne Pennala puh: 044 980 0985. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@kuonola.fi.

Katso kaikki avoimet työpaikat >>