Palvelut

Kuonolan muotoonleikkauksessa Leikataan omistajan toivomaan rodunomaiseen malliin.

TRIMMAUS

Tarjoamme räätälöidyt trimmauspalvelut kaikille koiraroduille. Palvelusta löydät erilaiset muotoonleikkaukset, rodunomaiset trimmaukset, lyhyeksi leikkaukset ja siistimiset sekä turkin nyppimiset.

Lue lisää

KYNSIEN JA TASSUJEN HOITO

Me haluamme pitää parasta mahdollista huolta koirasi tassuista. Palvelumme tarjoaa kokonaisvaltaiset tassujen hoidon palvelut, mukaan lukien kynsien leikkuu ja hionta, anturoiden hoito ja tassukarvojen siistiminen.

Lue lisää

PESUPALVELUT

Tarjoamme yksilöllistä pesupalvelua kaikille koiraroduille. Palvelustamme löydät kokonaisvaltaisen SPA-pesupakettimme ja pohjavillan poiston.

Lue lisää
Erityisesti pennuille suunnattu tutustumiskäynti, jossa tärkeintä on totutella käsittelyyn, tutustua trimmauspöytään, trimmaajiin ja trimmaamon tuoksuihin.

MUUT SPA-PALVELUT

Tarjoamme muiden palveluidemme lisäksi erityispalveluita. Muista SPA-palveluista löydät korvien nyppimisen ja puhdistuksen, Kuonolan tutustumiskäynnin sekä käsittelykoulutuksen. Voit myös ehdottaa omaa palveluasi erikoistarpeita varten.

Lue lisää

KUONOLAN PENTUTREFFIT

Pentutreffeillä pennut saavat leikkiä ja vahvistaa sosiaalisia taitojaan ikäistensä ja kokoistensa kanssa turvallisessa ympäristössä. Treffien kesto on 30min.

Lue lisää

HIERONTA- JA LASERHOIDOT KOIRILLE

Tarjoamme kehonhuoltopalveluita koirasi yksilöllisten tarpeiden mukaan;palvelustamme löytyy sekä perinteinen manuaalinen hieronta että laserlaitehoito, sekä uutuutena faskiakäsittely eli O.T.E® hieronta.

Lue lisää

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.

Uuden ajan palvelukonsepti koirallesi

Kuonola tarjoaa perinteisten SPA-palvelujen rinnalla koirallesi myös kokonaisvaltaisen hyvinvointi- ja virkistyspäivän sinun ollessasi töissä tai muualla hoitamassa asioita. Lue lisää päivähoitopalvelustamme, joka mahdollistaa hyvinvoinnin ja huolettomuuden koko koiraperheen arkeen.

Lue lisää päivähoitopalvelustamme