KOIRAHOITOLA Kuonolan etiketti

Haluamme varmistaa, että jokainen koiran omistaja ja koira-asiakas viihtyy Kuonolassa. Huomioithan siis muut asiakkaat ja ympäristön meillä asioidessasi. Koira tulee käyttää ennen hoitoon tulemista tarpeillaan. Varmistathan myös, että koirasi ei tee tarpeita Kuonolan parkki-alueelle eikä sen välittömään läheisyyteen. Muistathan aina myös kerätä koiran kakat pois. Mikäli sinulla ei ole jostain syystä kakkapussia mukana, Kuonolasta saat sellaisen.

Omistaja voi odottaa koiran SPA-hoitojen aikana Kuonolan Loungessa ja keskittyä päivän lehtiin. Loungessa on myös wifi-yhteydet.

Parkki: Mikäli tulet autolla, voit jättää autosi Lauttasaaressa ja Vantaan Koivuhaassa Kuonolan asiakkaille varattuun parkkiin. Muissa toimipisteissä löydät parkkipaikan helposti Span läheisyydestä.

Peruutukset: Mikäli koirasi ei jostain syytä pääsekään varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään vuorokausi (24h) ennen hoitoa. Muutoin hoito veloitetaan kokonaisuudessaan.

Loiset ja tarttuvat taudit: Vastaat siitä, että koirallasi ei Kuonolaan tuotaessa ole loisia eikä se sairasta mitään tarttuvaa tautia. Mikäli koirasi on Kuonolaan tuotaessa sairastanut tarttuvaa tautia tai sen havaitaan tuoneen loisia, vastaat Kuonolalle sekä kolmansille sairaudesta tai loisista aiheutuneista kustannuksista. Kuonola veloittaa myös em. syyn vuoksi kesken jääneen tai suorittamattoman palvelun asiakkaalta kokonaisuudessaan.

 

varaa sinulle sopiva aika

Ajanvarauksesta voit varata koirallesi yksittäiset SPA-hoidot, SPA-palvelun päivähoidolla tai päivähoidon.