Kertun testissä Muffin&Berry

Kerttu testaa

Syksyn alla toimistokoira Nika palkkasi kaiken kiireen keskellä sihteeri Kertun. Kerttu pääsikin ensi töikseen testaamaan uuden Muffin&Berry-tuotesarjan. Kerttu kirjoitti kokemuksistaan seuraavaa:

“Noniin, talvi on taas tulossa, ja sitä ennen syksy. Syksyllä on kylmää ja märkää, ja aika monesti myös talvella. Minä olen aina inhonnut kylmää, niin kuin moni muukin koira. Haluaisin käyttää vaatteita, mutta olen huomannut, että meille pienille koirille valmistetaan aika vähän sellaisia fiksun näköisiä ja kivan tuntuisia vaatteita. Aika monesti ne vaatteet ovat tosi värikkäitä tai niissä lukee jotain tekstiä prinsseistä ja prinsessoista, tai sitten niissä on jotain tosi kummallisia röyhelöitä. Ja monesti tuntuu, että ne on tehty enemmän omistajaa kuin koiraa ajatellen, eivätkä ne ole edes kauhean mukavia päällä. Minä olen sillä lailla mukavuudenhaluinen koira, että minä tykkään käyttää vaatteita jotka ovat lämpimiä, pehmeitä, mukavia ja joissa on helppo liikkua. Ja sitten olen sillä lailla vielä vähän tyylitietoinen, että haluan käyttää vaatteita jotka on valmistettu hyvistä materiaaleista ja jotka näyttävät rauhallisen kauniilta, eikä semmoisilta diskomekoilta.

Niin olin aika innoissaan, kun Nika kertoi että meille tulee semmoinen sarja, missä vaatteet ovat tosi kauniita ja lämpimiä, ja ne on tehty sellaisista materiaaleista kuin villa, puuvilla, silkki ja mohair. Tosi ihanaa, kuulostaa vähän koirien Marc O’Pololta. En muista mikä sen firman nimi oli mutta se oli joku Muffinimunkki, tai MuffiniMarja. Muffini kuitenkin.

No kuitenkin, kirjoitin muistiin muutaman jutun tästä MuffiniMarjasta ja niiden vaatteista:

Ne ovat semmoisessa pienessä yrityksessä käsin ommeltuja, ja niitä ompelevat eläkeläiset. Minä en tiedä mitä eläkeläiset ovat, mutta Nika sanoi että se tykkää niistä. Ja kun ne on ommeltu käsin pienissä erissä niin ne ovat myös yksilöllisiä, ja jokaista tuotetta on myynnissä hyvin rajallinen määrä. Ja sitten ne ovat korkealaatuisia ja myös konepesun kestäviä. Niin ja on tällä Muffinilla muutakin kuin vaatteita, nimittäin kantokasseja, leluja, pehmeitä makuualustoja ja muuta, ne on kaikki hirmu kivan näköisiä. Ja kaikki on käsin ommeltuja.

Oma suosikkini oli kuvassa oleva villapaita, ja siihen sopiva pipo, tai kaulahuivi, kummin vain. Itse käytän sitä pipona koska minun korvat paleltuvat aina talvisin. Luulen että laitan nämä päälle kun lähdemme kyläilemään jouluna. Sitten se naapurin Lyylikin on kateellinen, kerrankin. Käykääpä katsomassa ja kokeilemassa, minä ainakin voin suositella näitä!

Kerttu kuittaa.”