UPEATURKKISTEN PENTUJEN ryhmäoppitunti

Tunti järjestetään Kuonolan tiloissa pienryhmässä (max. 4 koiranpentua) ja se sisältää kattavasti tietoa ja kultaakin arvokkaampia vinkkejä, miten koiranpennun turkkia, kynsiä ja korvia tulisi hoitaa tulevaisuudessa. Samalla koiranpentu valmistautuu kanssasi ihka ensimmäiseen trimmaukseen ja tutustuu muihin kurssilla oleviin pentuihin. Opettamalla, ehdollistamalla ja sosiaalistamalla koiranpentua, trimmaamisesta tulee osa pennun normaalia arkea ja trimmaamoon on aina mukava tulla.

 

Tunnilla jokainen saa kokeilla oman koiranpentunsa kanssa erilaisia harjoituksia yhdessä trimmaajan kanssa. Käymme läpi kynsienleikkausta, korvien nyppimisen alkeet ja kuinka turkkia kammataan oikeaoppisesti. Kuulet myös kuinka usein koiranpentu tulisi pestä ja minkälainen trimmausväli pennulla olisi hyvä tulevaisuudessa olla. Saat myös trimmaajalta suosituksia juuri sinun koirallesi sopivista turkinhoitotuotteista ja saat tietää, mitä tarvikkeita ja tuotteita tietyn turkkirodun omaavalta tulisi kotoa löytyä. 

Kurssille osallistuvat koiranpennut voivat halutessaan myös tutustua toisiinsa ja heillä on mahdollisuus yhteiseen leikkiin tunnin lopuksi.

Trimmattavan koirarodun säännöllinen turkinhoito tulee olemaan koirallesi loppuelämän rutiini. On erityisen tärkeää aloittaa harjoittelu pienin askelin, heti koiranpennun saapuessa kotiin ja jatkaa sitä säännöllisesti aikuisuuteen asti. 

Turkinhoito ja trimmaus on parhaimmassa tapauksessa koirallesi nautinnollinen kokemus ja koirasi tulee hoidettavaksi mielellään. 

Tunnin päätteeksi jokainen osallistuja saa 40e lahjakortin käytettäväksi Kuonolan Pentupakettiin (norm. 79e), jonka voi varata paikan päällä. Lue lisää pentupaketista osoitteesta www.kuonola.fi/pentupaketti

Varaa paikkasi Pennun turkinhoidon ABC-oppitunnille

Hinta 25 euroa/pentu

varaa aika oppitunnille