Tarinamme

Sain perheeni kanssa kulkea pitkän matkan yhdessä hurmaavan lagottonarttumme Martan kanssa. Martan viimeisinä vuosina harmitti, kun töiltä, lastenhoidolta, harrastuksilta ja arjen muilta kiireiltä aikaa tuntui jäävän liian vähän rakkaalle koirallemme. Martta oli pitkät arkipäivät yksin kotona ja joka kerta kotiin tullessamme kohtasin hänen katseensa, joka kysyi: “Miksi jätit minut taas koko päiväksi yksin? Olisin halunnut seuraa, rapsutuksia, huolenpitoa ja raikasta ulkoilmaa.”

Ajan haasteiden kanssa perhettämme ja Marttaa auttoi onneksi eräs ihana naapurin tyttö, joka ainoana asuinalueellamme asuvista nuorista vastasi ilmoitukseemme hakiessamme Martalle arkipäiviksi seuraa ja ulkoiluttajaa.  Naapurin tytöstä oli meille ja Martalle iso ilo. Martta pääsi arkena muun perheen ollessa poissa raikkaaseen ulkoilmaan lenkille ja leikkimään. Järjestely tuntui hyvältä. Saimme Martan elämänlaatua parannettua ja huolehdittua rakkaan perheenjäsenemme hyvinvoinnista myös poissa ollessamme. Kotiin tullessamme meitä oli vastassa hyvinvoiva, aktivoitu ja ulkoilutettu koira. Ehdimme rauhassa vaihtaa töistä vapaalle, kunnes  juoksimme ulos koko perheen voimin – Martta lempipallo suussaan.

Lagottona Martta kävi myös säännöllisesti trimmattavana. Monet kerrat mietimme mieheni kanssa mistä löydämme trimmaukselle sopivan ajankohdan. Trimmaukseen pystyimme ottamaan vain ilta-aikoja, koska lähtökohtaisesti olimme aina töissä päivisin. Trimmauspaikassa emme saaneet jäädä iltasella odottamaan, vaan trimmaajat pyysivät aina poistumaan trimmauksen ajaksi ja tälle ajalle piti keksiä tekemistä. Aina ei olisi jaksanut keksiä. Olisi ollut paljon mukavampaa jäädä odottamaan trimmauksen valmistumista Martan kanssa ja juoda vaikka kuppi kuumaa syventymällä päivän lehtiin ja rentoutumalla hieman itsekin.

Eräänä kauniina kesäisenä iltana olin melomassa koiranhoitajamme kanssa ja hän kertoi haaveilevansa omasta trimmaamosta. Jäin miettimään hänen haavettaan. Aloin pohtimaan, voiko koirille ja koirien omistajille tarjota jotain uutta ja enemmän, verrattuna perinteiseen trimmaustoimintaan. Miten omistajan arkea voisi helpottaa ja miten koiralle voisi tarjota jotain enemmän – jotain, joka parantaisi koiran elämänlaatua.

Pohdinnan tuloksena syntyi Kuonola. Ihanien, kaikenkarvaisten ja -näköisten kuonojen SPA ja päivähoitopaikka, jonka uudenaikaiset, modernit ja viihtyisät tilat varmistavat koiran viihtyvyyden. Voit tuoda koirasi meille joko SPA – hoitoon, tarjota koirallesi koko päivän virkistäytymishoidon, johon kuuluu valitsemasi SPA-hoidot ja lenkitykset, sekä lepoa Kuonolan kotipesässä, tai voit parantaa koirasi elämänlaatua tuomalla koirasi päivähoitoon valitseminasi päivinä sinun ollessa esimerkiksi töissä.

Haluamme tarjota parasta rakkaalle koirallesi ja viihtymistä perusarjen keskellä koko perheelle.

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan Kuonolaan!

– Suvi Liukku, perustaja