Kuonolan pentutreffeillä myös opitaan!

Uuden ajan Pentutreffit ja tajunnan räjäyttävä infopakkaus turkin hoidosta   

Usein voi sattua niin, että pennun kotiin tullessa melkein kaikki asiat, mitä kasvattaja on kertonut pennun turkinhoidosta, jotenkin salaperäisesti unohtuu. Tästä ei kannata säikähtää, koska se on ihan normaalia. Onhan koiranpennun ensimmäisinä viikkoina niin paljon kaikkea muuta ihmeteltävää.  Iso osa ajasta menee uusien rutiinien oppimiseen uudessa kodissa ja yhteisestä uudesta sekä ihmeellisestä ajasta iloitsemiseen koiranpennun kanssa.

Erityisesti trimmattavien rotujen osalta on kuitenkin erityisen tärkeää opetella yhdessä koiranpennun kanssa turkinhoidon rutiineja varhaisesta iästä alkaen. Turkinhoito tulee olemaan olennainen osa koiranpennun elämää ja miten suurenmoista siitä onkaan tehdä rakkaalle pennulle mutkatonta ja kivaa. Samalla pennun omistaja voi varmistaa pennun turkin kehittymisen kohti aikuisiän turkkia oikeaoppisesti. Oikein hoidettu turkki lisää merkittävästi koiran hyvinvointia.

Kuonolan suurena intohimona on jo useamman vuoden ajan ollut auttaa pentuja pääsemään elämänmittaiselle turkinhoitomatkalle, jossa trimmauksesta ja muista turkinhoitoon liittyvistä toimenpiteistä voi iloita. Tätä matkaa helpottamaan Kuonola on lanseerannut pennuille tarkoitetut palvelut kuten ”Pentupaketti” ja ”Upeaturkkisten pentujen ryhmä”.

Upeaturkkisten pentujen ryhmä yhdistää sosiaalistamisen, sekä oikeaoppisen turkinhoidon opetustuokion ennennäkemättömällä tavalla pentutreffien muodossa.

Ryhmätunnin aikana pennut ja omistajat pääsevät yhdessä tutustumaan trimmaamoon, sekä sen hajuihin ja ääniin. Kokeneet turkinhoidon ammattilaisemme ohjeistavat pennun käsittelyssä ja kertovat juuri koirallesi sopivasta turkinhoidosta ja turkinhoitoon liittyvistä tuotteista niin, että trimmauksesta luodaan tuttu ja turvallinen osa koiran sekä omistajan arkea.   

Ja mikä parasta! Ryhmätunnin aikana pentujen ei tarvitse pysyä paikoillaan vaan he voivat samalla tutustua muihin ryhmätunnille osallistuviin pentuihin ja laittaa leikiksi samalla kun omistajat ottavat arvokasta oppia turkinhoidosta vastaan. Nyt siis oikopäätä varamaan aika pennun ensimmäiselle mutta myös elämänmittaiselle turkinhoitomatkalle. Pennun omistajana luot yhteistyössä ammattilaistemme kanssa edellytykset pennun turvalliseen ja stressittömään turkinhoitoon läpi elämän.