KOULUTUKSET

Ongelmakoirakoulutus

Koiran ja ihmisen yhteinen arki ei aina ole ongelmatonta, vaan sitä voi värittää vaikkapa kehno hihnakäytös, ihmistä vasten hyppiminen tai toistuvasti ilmenevät pelot. Ongelmakoirakoulutuksessa pureudutaan ongelman ytimeen ja harjoitellaan keinoja, joilla arki saadaan sujuvammaksi ja meno maltillisemmaksi. 

Kouluttajana toimii Maria Wikberg, joka on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja sekä kasvatus- ja kuntoutuskoiraohjaaja.

Hinta 100€, seuraavat kerrat 75€ (sisältää sähköpostiin lähetettävän koulutusohjeen)

Lue Lisää

Koulutuksessa käytetään eläinten käyttäytymistieteeseen pohjautuvia ja palkitsemiseen perustuvia menetelmiä eli koiraa palkitaan toivotunlaisesta käytöksestä esimerkiksi nameilla ja lelulla. Koulutusmenetelmät valitaan aina kunkin yksilön mukaan ja osa koulutuksesta voidaan toteuttaa ulkona. Sopii kaikenikäisille, rotuisille ja kokoisille koirille.

ilmoittaudu tästä

Koiran käsittely- ja hoitotoimenpiteet

Kaikenlaiset koirat kannattaa opettaa siihen, että kynsien leikkaaminen, turkin harjaaminen, hampaiden ja korvien katsominen sekä varusteiden pukeminen on sille mukava juttu. Käsittely- ja hoitotoimenpidetreeneissä näitä asioita harjoitellaan koiraa palkitsemalla niin, ettei koiran stressitaso pääse nousemaan haitallisen korkealle.

Sopii kaikenikäisille, rotuisille ja kokoisille koirille. Kouluttajana toimii Maria Wikberg, joka on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja sekä kasvatus- ja kuntoutuskoiraohjaaja.

Hinta 75€

ilmoittaudu tästä

Lasten ja koirien yhteiselo

Koiran elämä lapsiperheessä voi toisinaan olla varsin tapahtumarikasta ja jopa kuormittavaa, jolloin leppoisankin koiran käytös voi muuttua ei-toivottuun suuntaan. Yksilötunnilla mietitään ja harjoitellaan keinoja, joilla niin koiran kuin lasten yhteinen arki olisi sujuvaa ja turvallista. Koulutukseen voi osallistua koko perhe.

Sopii kaikenikäisille, rotuisille ja kokoisille koirille. Kouluttajana toimii Maria Wikberg, joka on ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja sekä kasvatus- ja kuntoutuskoiraohjaaja.

Hinta 75€

ilmoittaudu tästä

Kuonolan näyttelykoulutukset

Näyttelykoulutukset sopivat kaikille koirakoille aloittelijoista konkareihin. Tunnilla käydään yleisesti läpi mitä näyttelykehässä tapahtuu. Harjoitellaan pöytäkäyttäytymistä, hampaiden katsomista, sekä käydään läpi kehässä liikkumista yksin ja ryhmässä. Näyttelykoulutus pidetään pienryhmissä, mikä mahdollistaa yksilöllisen opetuksen.Treeneihin voi tulla myös tarkoituksena totuttaa koiraa trimmipöydällä olemiseen ja käsittelyyn.

Tunnit ovat kentän koon vuoksi pääasiassa suunnattu pienille koirille ja pennuille, mutta isot koirat ovat myös tervetulleita harjoittelemaan esim. seisottamista ja käsittelyä.

Ohjaajana toimii Nea Kokko, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus koiranäyttelyistä ja shetlanninlammaskoirien kasvatuksesta.

Hinta 15 €/kerta tai 60 €/5 kertaa

ilmoittaudu tästä